Måndag  18 Juni 2018

Äta / Bo / Konferera

Skavböke Bygdegård

Skavböke BygdegårdSkavböke Bygdegård ligger vackert mitt i skogen, ca 3,5 km efter kapellet. Den är byggd 1942 renoverad 1969-73-89-96, och är nu i mycket bra skick.

Det finns plats för 125 sittande gäster, men det är trivsammast med 60-80 allt efter vad man vill göra, och hur man vill ordna det.Här finns porslin,glas och koppar till ca 100 pers. Diskmaskinen är automatisk och tar ca 2,5 min. Det finns två spisar med åtta plattor och fyra ugnar.Det finns två kylskåp, samt en kyl-frys. Handikapptoalett samt utvändig ramp.

Läs mer...

 

Restaurang Bykokerskan

Bykokerskan logoRestaurang Bykokerskan mitt i Oskarström serverar dagens rätt alla helgfria vardagar. Alltid 3 olika alternativ att välja på som dagens, även avhämtning. Veckomatsedel hittar du under dagens rätt.
Vi lagar även maten till er högtid och fest, se gärna vidare på vår cateringmeny för inspiration och menyförslag eller välkommen att kontakta oss. Inför julen så erbjuder vi även catering av julbord.
Öppet vardagar 9:00 - 14:00, Östarinfarten 3, Oskarström, Tel: 035-493 88
Välkomna hälsar Anneli med personal.

 
Annons
Annons
Sponsrade länkar
Information
Tipsa oskarstrom.com
Har du ett evenemang på gång? Har du någon nyhet som är av allmänt intresse för Oskarström med omnejd. Dra dig då inte för att skicka en notis till info@oskarstrom.com så lägger vi upp det på sidan. Glöm inte att denna sidan blir vad du gör den till! Välkommen med ditt bidrag!